אירוע קריירה ייחודי המתמקד בייעוץ והכוונה לקריירות בתחומי העשייה של רווחת בעלי חיים ושינוי אקלים.
האירוע כולל 3 פאנלים של מקצועניות ומקצוענים בעלי ניסיון עשיר בתחומים שונים – החל ממשקיעים, מדענים, ומנכ"לים המפתחים בשר מתורבת, ועד לעורכי דין ויזמים חברתיים המגנים על זכויות בעלי חיים ואיכות הסביבה.
כל אחד משלושת הפאנלים מתאים לבעלי יכולות ותחומי עיסוק שונים, כך שלא משנה מאיזה כיוון אתם רוצים לעשות אימפקט בתחומי העשייה האלו – תמצאו פאנל שמתאים לכם. אז בין אם אתם סטודנטים בתחילת הדרך, ובין אם אתם מקצוענים ששוקלים את הצעד הבא בקריירה שלכם – האירוע הזה הוא הזדמנות מצויינת לשמוע על דרכים אפקטיביות להפוך את העולם למקום טוב יותר.
לו"ז האירוע:
18:45 העיקר הכוונה? לבנות קריירה בעלת אימפקט משמעותי. עומר נבו – ממייסדי אלטרואיזם אפקטיבי ישראל.
19:30 פאנלים בתחומי העשייה השונים (הפאנלים מתקיימים במקביל זה לזה)
21:00 סיום
18:45 העיקר הכוונה? לבנות קריירה בעלת אימפקט משמעותי. עומר נבו – ממייסדי אלטרואיזם אפקטיבי ישראל.
19:30 פאנלים בתחומי העשייה השונים (הפאנלים מתקיימים במקביל זה לזה)
21:00 סיום
הפאנלים מהם ניתן לבחור:
1. יזמות, עסקים וניהול, בהשתתפות:
נגה לבציון נדן – מנהלת שותפה בקרן להשקעות אחראיות Value^2 ומנכ"לית Greeneye.
אידו סביר – מנכ"ל Supermeat, סטארטאפ המפתח בשר מתורבת, וממייסדי העמותה לחקלאות מודרנית.
אבישג זליגמן – מנהלת השיווק בחברת TIPA, סטארטאפ שמפתח אריזות גמישות מתכלות (קומפוסטביליות).
בני נופך – משקיע ויזם פודטק ישראלי המתמחה בחלבונים חדשים.
נגה לבציון נדן – מנהלת שותפה בקרן להשקעות אחראיות Value^2 ומנכ"לית Greeneye.
אידו סביר – מנכ"ל Supermeat, סטארטאפ המפתח בשר מתורבת, וממייסדי העמותה לחקלאות מודרנית.
אבישג זליגמן – מנהלת השיווק בחברת TIPA, סטארטאפ שמפתח אריזות גמישות מתכלות (קומפוסטביליות).
בני נופך – משקיע ויזם פודטק ישראלי המתמחה בחלבונים חדשים.
2. טכנולוגיה, מדע והנדסה
בהנחיית ד"ר רותם תדהר – מנהלת מחקר ופיתוח ב-TripleW.
בהנחיית ד"ר רותם תדהר – מנהלת מחקר ופיתוח ב-TripleW.
ובהשתתפות:
ד"ר תום בן אריה – מדען בכיר בארגון The Good Food Institute, מרצה ויועץ מדעי בתחום החלבונים האלטרנטיביים.
סלע נבו – מהנדס תוכנה המנהל את יוזמת חיזוי השטפונות ופרויקטים הומניטריים נוספים ב-Google, וממייסדי אלטרואיזם אפקטיבי ישראל.
פרופ' חבר גיא רמון – חבר סגל בפקולטה להנדסה אזרחית וסביבתית בטכניון, ומרכז המסלול להנדסת הסביבה.
שרון ברק – מייסדת וCTO של Solutum, המפתחת תחליף פלסטיק Biodegradable.
סלע נבו – מהנדס תוכנה המנהל את יוזמת חיזוי השטפונות ופרויקטים הומניטריים נוספים ב-Google, וממייסדי אלטרואיזם אפקטיבי ישראל.
פרופ' חבר גיא רמון – חבר סגל בפקולטה להנדסה אזרחית וסביבתית בטכניון, ומרכז המסלול להנדסת הסביבה.
שרון ברק – מייסדת וCTO של Solutum, המפתחת תחליף פלסטיק Biodegradable.
3. ממשל, עמותות, משפטים ותקשורת, בהשתתפות:
עדי אשכנזי הרפז – אחראית על עסקים ירוקים וחדשנות סביבתית ברשות לאיכות סביבה וקיימות בעיריית ת"א-יפו, ומרכזת תוכנית היזמות "נשים למען האקלים".
עו"ד יוסי וולפסון – ניהל תיקים משפטיים להגנת בעלי חיים בבתי המשפט, מהשלום ועד העליון, והיה שותף לניסוח תקנות ושינויי חקיקה בנושא.
ד"ר ליעד אורתר – יזם, פעיל, יועץ סביבתי וראש המכון לאחריות תאגידית במרכז האקדמי למשפט ולעסקים.
אור בנימין – מנהלת תפעול ב-The Good Food Institute ישראל. בעבר ניהלה את הפעילות של Meatless Monday בישראל.
עדי אשכנזי הרפז – אחראית על עסקים ירוקים וחדשנות סביבתית ברשות לאיכות סביבה וקיימות בעיריית ת"א-יפו, ומרכזת תוכנית היזמות "נשים למען האקלים".
עו"ד יוסי וולפסון – ניהל תיקים משפטיים להגנת בעלי חיים בבתי המשפט, מהשלום ועד העליון, והיה שותף לניסוח תקנות ושינויי חקיקה בנושא.
ד"ר ליעד אורתר – יזם, פעיל, יועץ סביבתי וראש המכון לאחריות תאגידית במרכז האקדמי למשפט ולעסקים.
אור בנימין – מנהלת תפעול ב-The Good Food Institute ישראל. בעבר ניהלה את הפעילות של Meatless Monday בישראל.
האירוע התקיים וירטואלית ב-27/12/2020 בשעה 18:45.
הקלטות ההרצאה והפאנלים זמינות בלינק גם למי שלא השתתפו.
האירוע אורגן בהתנדבות מלאה ע"י:
תא אנימלס – אוניברסיטת תל אביב
סטודנטים למען אקלים TAU
מרכז היזמות של אוניברסיטת ת"א
Good Food TAU
אלטרואיזם אפקטיבי ישראל
ובתמיכת אגודת הסטודנטים והסטודנטיות אוניברסיטת ת"א